novosti i promocije

Budi u toku sa poslednjim novostima i promocijama Bella proizvoda

BELLA - ROZE TRKA

datum poslednjih vesti 11.05.2016

Povodom Nacionalnog dana borbe protiv raka dojke, 27.marta 2016.godine, na beogradskoj Adi Ciganliji održana je “Roze trka-BELLA”, čiji je organizator Fondacija Natalis i kompanija INPHARM CO d.o.o. koja je generalni sponzor manifestacije. Cilj “Roze trke-BELLA” je podizanje svesti javnosti o značaju prevencije ove bolesti. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić učestvovali su na trci, kao i veliki broj poznatih ličnosti.

 

Cilj “Roze trke-BELLA” je podizanje svesti javnosti o značaju prevencije ove bolesti.


Na Trci ili šetnji, koja se odvijala na kružnoj stazi oko Savskog jezera, imali su pravo učešća svi oni koji su na taj način želeli da pruže podršku i pomoć svim majkama, sestrama, ćerkama ili prijateljicama obolelim od karcinoma dojke.Trka se realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja i JP Ada Ciganlija, u saradnji sa Institutom za onkologiju i radiologiju Srbije i Institutom za javno zdravlje Srbije.


Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić učestvovali su na trci, kao i veliki broj poznatih ličnosti


“Pink Run je rekreativna sportska manifestacija koja se održava širom sveta kao podrška obolelim ženama. U Srbiji svake godine oko 4600 žena oboli, a 1600 umre od ove bolesti.

 

Bella je nagradila 20 ucesnika koji su prvi prosli kroz cilj a zahvalnicu je dobio svaki ucesnik.

 

Nagrade su dobili i najmladji i najstariji ucesnik.Korisni linkovi:

sportnetwork.rs

Lepota i zdravlje

YouTube

Bella's newsletter

Jeśli chcesz otrzymywać porcję energetycznych informacji z Bella Woman na swoją skrzynkę mailową już dziś zapisz się do bezpłatnego newslettera..

Facebook
Instagram